S6100

Varastossa

0,01 €

Series 6100 on suunniteltu ympäristöilman analysaattoreiden kalibrointiin. S6100 tekee automaattisesti nolla-, alue- ja monipistekalibroinnit käyttäen NO, NO2, SO2, CO, O3, hiilivetyjä tai muita kaasuja.

Perusmalli sisältää kaksi termistä massasäätäjää, otsonigenerointimodulin, sekoittumisalueen, reaktiokammion kaasufaasin titraukseen sekä ohjaus-elektroniikan. Komennot annetaan valvontapaneelista ja toimintaa voidaan seurata neliriviseltä, 20-merkkiä/rivi, nestekidenäytöltä. Massasäätäjät ovat NIST (National Institute of Standards and Technology, USA) -kalibroituja.

S6100 on saatavissa kehikkoasenteisena tai kannettavana mallina. Etäkäyttö on mahdollista sulkeutuvien kontaktien tai RS232 -sarjaväylän avulla.

Ominaisuudet:

  • Käyttäjä määrittelee haluamansa kaasun pitoisuuden tai kaasujen virtaukset ja S6100 laskee tarvittavan laimennussuhteen sekä tekee massasäätäjien asetukset. Tämä mahdollistaa erillaisten kaasuseosten tuottamisen muutamassa sekunnissa.
  • Hyödyntämällä 11 pisteisen kalibroinnin tietoja, S6100:n massasäätäjät toimivat 1%:n tarkkuudella alueella 1:10.
  • Muistiin tallennetut otsonigeneraattorin kalibrointitiedot varmistavat EPA:n (USA) kriteerit täyttävän otsonipitoisuuden.
  • Otsonigeneraattorin painekompensointi takaa stabiilin otsonin tuoton myös kalibroinnista poikkeavissa paineissa.
  • Kolmas massasäätäjä on saatavissa optiona.

Takaisin tuotteisiin.