Termiset massavirtamittarit

Kurzin termiset massavirtamittarit

Terminen massamittaus perustuu lämmön siirtymiseen lämmitetystä massavirtausanturista mitattavaan kaasuun. Kurzin mittareita käytetään mitä moninaisimmissa ilman ja teollisuuskaasujen virtausmittaussovelluksissa. Tyypillisin sovellus on kivihiilipolttoisten voimalaitosten palamisilmojen mittaus, johon Kurz soveltuu erityisen hyvin; uusimmalla tekniikalla toteutettu signaalin käsittely, nopea vasteaika (nopein teollisuuslaatuinen anturi), erittäin hyvä toistettavuus, VTM-lämpötilakompensoinnit, korkeiden lämpötilojen kestoisuus ja toteen näytetty luotettavuus.

B-sarjan mittareille annetaan kolmen vuoden takuu! Kurzin B-sarja hyödyntää viimeisintä mikroprosessoritekniikkaa ja sisältää laajat itsediagnostiikkaominaisuudet. B-sarjasta puuttuvat perinteisten termisten massamittareiden Wheastone-sillat ja se on ensimmäinen ”täysdigitaalinen” terminen massavirtauslähetinsarja.

Tuotevalikoima sisältää:

  • Yksipisteiset kanaviin/putkiin asennettavat massavirtauslähettimet, 454FTB
  • Monipisteiset massavirtausanturit sovelluksiin, joissa nopeus- ja/tai lämpötila profiilimuutokset ovat voimakkaita, K-BAR2000B
  • Pienin putkiin asennettavat ”inline” mittarit, 504FTB
  • Massavirtaustietokoneet, 155 (”ADAM”), joilla voidaan toteuttaa monipisteisiä virtausmittausmatriiseja, joiden antureina toimivat 454FTB:t tai K-BAR2000B.

Takaisin tuotteisiin.