XGF868i

Varastossa

0,01 €

Soihtukaasumittari

XGF868i soihtukaasumittari

XGF868 on ultraäänivirtausmittauksen huipputuote! Se kykenee määrittelemään tarkasti mielivaltaisesti vaihtelevan soihtukaasuseoksen molekyylipainon ja massavirtauksen, joiden avulla voidaan määritellä soihtujärjestelmää vuotavien kaasujen lähteet.

XGF868i auttaa parantamaan petrokemian laitosten, öljyn jalostamoiden ja öljyn porauslauttojen hyötysuhdetta. GE Sensing rakensi ensimmäisen ultra-äänitekniikkaan perustuvan soihtukaasun massavirtamittarin jo vuonna 1982. Usille öljy-yhtiöille GE Sensingin soihtukaasumittari on standardi.

Mittaria käytetään päästömittauksiin, energian talteen ottoon ja vähentämänään tuotantohäviöitä paikantamalla soihtujärjestelmään vuotokohtia. Se auttaa parantamaan päästö-määräysten seurantaa ja vähentää energian käyttöä mahdollistaen höyryn määrän tarkan annostelun soihtuun poltettavien hiilivetyjen raskauden mukaan.

XGF868i toimii luotettavasti nopeissa kaasuseoksen ja virtausnopeuden vaihteluissa, pulssittaisissa paineen vaihteluissa, ankarissa ympäristöolosuhteissa, sekä soihtukaasumittaukselle ominaisella erittäin laajalla virtausnopeusalueella. Soihtukaasuputken tai kanavan koko voi olla halkaisijaltaan 3 m.

Ominaisuudet: